You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Vaak gestelde vragen

Indien je nog andere vragen hebt: laat het me zéker weten!

Ik ben een 100% natuurlijke lichtfotograaf. Ik focus op verbinding, genegenheid, vreugde tonnen liefde en eens goed lachen. Ik praat en stuur tijdens de sessie wanneer dat nodig is en hou mijn mond wanneer jij en je dierbaren gewoon perfect ‘jullie’ zijn. 
Bij het bekijken van jouw galerij zal je zien dat het herinneringen zijn, niet enkel portretten.

Ja. Mijn prijzen zijn all-inclusive. U ontvangt de galerij via een linkje in je mailbox en kunt de foto's direct kiezen en later downloaden. Je krijgt de volledige rechten om alles wat ik je geef af te drukken en te posten. Mijn galerijen zijn minimaal 30 afbeeldingen (maar meestal VEEL meer dan dat, omdat ik problemen heb met het verwijderen van geweldige foto's. (Yup het blijft het moeilijkste van de job voor mij.)

Jij en ik werken samen aan de look en feel waar jij voor wilt gaan. Vervolgens geef ik mijn aanbeveling voor locaties op basis van licht, uiterlijk, enz.

Mijn buitensessies worden aangeboden bij zonsopgang en een uur voor zonsondergang
Mijn aan-huis-baby-sessies plannen we best tussen 10.00 en 14.00 uur (we praten over wanneer het natuurlijke licht het beste in jullie huis aanwezig is en wanneer jullie een goed moment lijkt)

Ik raad aan om pasgeboren foto's te maken tussen 4-14 dagen na de geboorte. Ik vind het belangrijk dat het goed gaat met zowel mama als het kindje. Als alles goed gaat, prikken we zo snel mogelijk een datum. Ik ben heel flexibel, dus dat komt altijd wel goed, beloofd! Zijn die eerste twee weken al voorbij en bedenk je je nu dat een newborn fotoshoot nog leuk is? Dat is geen probleem, aangezien ik de momenten fotografeer zoals ze zijn en de liefde tussen jullie en het kindje vastleg. 

Mijn familiesessies duren 1 uur tot 1,5 uur. Mijn aan-huis-baby-sessies zijn 2 uur - 3 uur (hangt helemaal af van de baby, ik heb véécéél geduld). Ik ben naast fotograaf ook juf en heb dus veel ervaring met kinderen. Ik probeer er voor te zorgen dat iedereen op zijn/haar gemakje is en een leuke tijd heeft!

Probeer erop te vertrouwen dat elk kind zijn of haar ‘goed’ moment krijgt! Er zijn altijd mooie foto’s bij, ook al verwacht je dat niet meteen. Het grootste en beste wat je als ouders kunt doen, is zelf ontspannen, meegaan met de flow en dan komt dat wel goed ;) 
Ik stop pas met fotograferen wanneer ik het gevoel heb dat ik de beelden heb waar jullie blij mee zijn.

Ik heb een Pinterest Inspiratie-bord dat ik op de hoogte houd met alle nieuwe outfitideeën. Ik zal je hierin sturing geven, indien je hier vragen over hebt.
Denk vooral aan kleuren die overeen komen met de kleuren van jullie huis of omgeving, wat staat mooi bij elkaar? Probeer niet allemaal dezelfde kleuren te dragen, kies liever voor kleuren die goed bij elkaar passen. Probeer drukke prints en teksten te vermijden.
Rustige, effen kleuren leiden het minste af van het onderwerp waar het daadwerkelijk om gaat; jullie!

Ja hoor! Echt waar, heel graag! Mijn stiekeme droom is om met gezinnen, koppels op vakantie te gaan en het hele zaakje te fotograferen. Neem contact op om te bespreken hoe die kosten eruit zouden zien!

Mijn doel is om de foto’s binnen de vier weken af te leven. Ik deel sneak peeks op mijn Instagram en Facebook-pagina (tenzij jullie anders aangeven!)
Maar eerlijk? Soms zijn de beelden eerder klaar, gewoon omdat ik zelf veel te ongeduldig ben om ze te bewerken.
Geef me een volgje op Instagram of Facebook #fiona.daniels.fotografie 

Ik ben er zoooo dankbaar met doorverwijzingen! Alleen zo kan ik blijven fotograferen! 
Je krijgt 25,00 euro korting op toekomstige foto's met mij voor ELKE persoon die je doorverwijst! Daarbovenop mijn eeuwige dankbaarheid

Ik neem je graag mee op reis in een wereld waarin liefde, verbinding, gevoel, speelsheid, natuurlijk licht en pure momenten centraal staan.