You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Dit ben ik,

Mama van Manou, vriendin van Martijn en samen vormen wij een nieuw samengesteld gezin. Samen met onze poezen Mia en Mona wonen wij in een gezellig rijhuisje in Hasselt.
In het dagelijks leven ben ik leerkracht lager onderwijs. Een juf met passie, al vond ik mijn roeping later in het leven en schoolde ik me om. Ondertussen heb ik er nog geen moment spijt van gehad, want mijn klas is al tien jaar mijn rots! Ik leef er, ik lach er en ben er helemaal mezelf. 

Dat laat omscholen is inmiddels een rode draad in mijn leven, zo blijkt. Ik bleef snakken naar meer creativiteit en wou mijn passie voor het vastleggen van echte momenten eindelijk benutten. Je kan immers maar zo lang je geliefden en vrienden vragen stil te staan om net dat perfecte beeld te vangen.
Deze drang werd ook extra gevoed door het feit dat ikzelf als mama enorm veel spijt heb weinig goede beelden te hebben van Manou en het gezin. 
Ik volg dus nu de opleiding "portret en product fotografie".
Zo kan ik voor jullie aan de slag met één van de slagzinnen die mijn leven richting geeft: “One day all your children will have is pictures. Make sure you’re on them.”

One day, all your children will have is pictures of you.
Make sure you're on them.